inloggen...  registreer...  wachtwoord vergeten...  winkelwagen...
CrosstrainersGyms
Homestudios
Hartslagmeters
en accessoires
Hometrainers
Ergometers
Jacuzzis
Whirlpools
Klein Fitness
Accesoires
LoopbandenPowerplate
Trilplaten
Roeitrainers
Indoor rowers
Saunas
Infraroodcabines
Spinningbikes
Indoor Cycles
Sportvoeding
en supplementen
DKN Crosstrainer XC.100 (INCL LEVERING)
Dunlop Fitness
Nu leverbaar: De DKN Crosstrainer XC.100

Het DKN-Technology personal coaching programma biedt u tot 12 verschillende voorprogrammaties + 4 hartslag gerelateerde settings, in combinatie met 16 trainingsniveau''s. Via het programmeren van de persoonlijke gegevens kan elke gebruiker, van beginner tot topsporter, een persoonlijke trainingsvariante opbouwen.

Het grote matrix kleuren display geeft elk trainingsprofiel op uitstekende wijze grafisch weer.

Electromagnetisch geremde crosstrainer klasse S'', dankzij een duurzame constructie uiterst geschikt voor intensieve thuistraining. De volledig electronische weerstandsregeling via magnetische inductie in combinatie met een 14 kg vliegwiel staat garant voor een vloeiende step-strider beweging.

De XC 100 werd uitgerust met een extra lange basis, pedaalsteunen met een lengte van 95 cm, voorzien van pivoterende steunen waardoor de hoek-positie van voet en enkel veranderen naargelang de beweging, en horizontaal verstelbare pedalen.

Uitgerust met teflon bussen en hoogwaardige dubbel gelagerde scharnierpunten. Deze combinatie zorgt ervoor dat de XC 100 een uiterst stabiel toestel is, geschikt voor een intensieve work-out.

De afstand tussen beide pedalen werd tot een minimum beperkt, en de grotere lengtepas garandeert elke gebruiker een ideale trainingshouding, waardoor de stapbeweging heel vloeiend verloopt, met stressverlichting voor knieen, heup en onderrug!

Deze cross trainer beschikt over een multi-functioneel kleur LCD scherm met simultane weergave van snelheid, Tijd, afstand, kalorieverbruik en hartslag.

Specificaties Crosstrainer XC.100

- Personal Coaching programma tot 16 weerstandniveau`s in 16 segmenten

- Twaalf verschillende voorgeprogrammeerde parcoursen

- HR (hartslag) training in 4 modules, met recuperatiefunctie, manuele sturing tussen 10 tot maximaal 350 Watt

- U kunt uw hartslag meten door uw handen op de metalen sensoren op de grepen te leggen. Uw hartslag wordt dan gemeten en weergegeven op het display

- Hartslagmeting draadloos met draadloze borstband (optioneel leverbaar voor 39,95 euro)

- Horizontaal verstelbare treeplanken, een langere basis en een verlaagd zwaartepunt zorgen voor een uitstekende stapbeweging

- Vliegwiel van 11 kg

- Maximale belasting 140 kg

- Gewicht 43 kg

- Afmetingen 157 x 67 x 151 cm

- Gebruikerslimiet: 140 kg


Prijs : per stuk
Aantal :

Lease-prijs : per maand
Lease-duur : maanden
Aantal :