inloggen...  registreer...  wachtwoord vergeten...  winkelwagen...
CrosstrainersGyms
Homestudios
Hartslagmeters
en accessoires
Hometrainers
Ergometers
Jacuzzis
Whirlpools
Klein Fitness
Accesoires
LoopbandenPowerplate
Trilplaten
Roeitrainers
Indoor rowers
Saunas
Infraroodcabines
Spinningbikes
Indoor Cycles
Sportvoeding
en supplementen
L3Pharma D-tox BOX 12 stuks
Sportvoeding en supplementen

L3 D Tox is een vloeistof die bestaat uit natuurlijke ingrediŽnten en aminozuren die de leverfuncties ondersteunen. Bestanddelen van L3 D-Tox ondersteunen de reinigende werking van de lever en ondertsteunen het behoud van de gezondheid van de lever. L3 D Tox ondersteunt ook bij de afvoer van afvalstoffen die als gevolg van onze moderne levensstijl in het lichaam terecht komen. L3 D Tox heeft een positieve invloed op de lever.

- Inhoud: 12 doseringen

Invloed

- Ondersteunt de reiniging van de lever

- Ondersteunt het behoud van de gezondheid van lever en nieren

- Heeft een positieve invloed op de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam (alcohol, milieuvervuiling, vetten, ...)

Overige invloed

- Mooie huid

Het behoud van een gezonde lever draagt bij aan:

- Veel energie

- Positieve en opgewekte stemming

- Uithoudingsvermogen bij bijzondere inspanning

Samenstelling

- L3 D Tox bevat stoffen die de antioxiderende functies van de lever ondersteunen, namelijk L-Lysine en L-Asparagine, dat ook de afbraak van stoffen zoals alcohol ondersteunt.

- Belangrijkste ingrediŽnten: Choline bitartraat, L-Asparagine, L-Lysine, L-Proline

Dosering

L3 D Tox kan ter ondersteuning van de functies van de lever te worden gebruikt. Het kan ieder moment van de dag worden ingenomen. Bij voorkeur voor de hoofdmaaltijd.

Hoe werkt uw lever?

De lever is de grootste en zwaarste (1,5 tot 2 kg) klier in ons lichaam. De lever bevindt zich aan de rechterzijde van het lichaam, achter de ribben. Het bloed, met daarin de via de ingewanden opgenomen voedingsstoffen, komt de lever binnen via de poortader. In de lever wordt dit bloed geanalyseerd en de aanwezige stoffen worden vervolgens verwerkt. Het gezuiverde bloed vloeit via de onderste holle ader naar de rechterboezem van het hart.

Afvalstoffen kunnen worden afgevoerd via de gal. De lever produceert 500 - 1000 ml gal per etmaal. De gal kan rechtstreeks worden afgevoerd naar de twaalfvingerige darm, maar kan ook worden opgeslagen in de galblaas. De galblaas ligt achter de lever.

De lever heeft een groot aantal functies, waarvan de volgende de belangrijkste zijn. De omzetting van glucose (koolhydraten) in glycogeen en vice versa. De productie van lichaamseigen, natuurlijke proteÔnen uit afgebroken aminozuren. De productie van A-vitaminen uit caroteen. Accumulatie van B-, C- and E-vitaminen. Afbraak van lichaamseigen hormonen. Omzetting of binding en opslag van afvalstoffen.

Afvalstoffen

Het filteren van de afvalstoffen door de lever kan dan in het verleden slechts een bijkomstige taak van de lever zijn geweest, maar heden ten dage, in onze moderne samenleving, is dit volstrekt anders. Een korte opsomming van de afvalstoffen waarmee onze lever tegenwoordig met regelmaat wordt geconfronteerd:

- CaffeÔne

- alcohol

- aromatische stoffen, kleur- en smaakstoffen

- conserveermiddelen, stabilisatoren, emulgatoren

- inkt van tatoeages

- zware metalen, zoals kwik afkomstig van tandheelkundige vullingen

- vis, etc

- afvalstoffen afkomstig van bij voorbeeld bespoten groente en fruit

- L3 D Tox is een vloeistof die bestaat uit natuurlijke ingrediŽnten en aminozuren die de leverfuncties ondersteunen en ondersteunen het behoud van de gezondheid van de lever. Bestanddelen van L3 D-Tox ondersteunen de reinigende werking van de lever. L3 D Tox ondersteunt bij de afvoer van afvalstoffen die als gevolg van onze moderne levensstijl in het lichaam terecht komen. L3 D Tox heeft een positieve invloed op de lever.

Invloed

- Ondersteunt de reiniging van de lever

- Ondersteunt het behoud van de gezondheid van lever en nieren

- Heeft een positieve invloed op de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam (alcohol, milieuvervuiling, vetten..)

Overige invloed

- Mooie huid

- Een gezonde lever draagt bij aan: Veel energie, positieve en opgewekte stemming, uithoudingsvermogen bij bijzondere inspanning


Advies-prijs : 29.95 Ä
Sanden-prijs : Ä per stuk
Aantal :