inloggen...  registreer...  wachtwoord vergeten...  winkelwagen...
CrosstrainersGyms
Homestudios
Hartslagmeters
en accessoires
Hometrainers
Ergometers
Jacuzzis
Whirlpools
Klein Fitness
Accesoires
LoopbandenPowerplate
Trilplaten
Roeitrainers
Indoor rowers
Saunas
Infraroodcabines
Spinningbikes
Indoor Cycles
Sportvoeding
en supplementen
Toco-Tholin Medimas Massage olie 5 liter
Sportvoeding en supplementen
Toco-Tholin MediMas Massage olie

Deze olie is opgebouwd uit een combinatie van medicinale olie met natuurlijke etherische oliŽn en natuurlijke vitamine E. Uitstekend geschikt voor een ontspannende massage maar ook voor de persoonlijke verzorging van de huid, b.v. na het douchen of scheren van benen enz. Tevens heeft MediMas een aangename geur en de combinatie met natuurlijke vitamine E vertraagt tevens de veroudering van de huid.

Toco-Tholin MediMas Massage olie is fijn om te masseren en werkt diep in op de spieren waar de doorbloeding wordt bevorderd. U zult merken dat u lang kunt masseren voordat de olie in de huid trekt. Dit voorkomt dat u het contact met de gemasseerde persoon verliest om weer olie te pakken. Ook maken deze oliŽn de huid glad maar niet glibberig. Daardoor blijft het mogelijk de spieren goed beet te pakken.

De Toco-Tholin produkten zijn ze erg zuinig in gebruik. Het speciale schenktuitje zorgt ervoor u eenvoudig en precies kunt doseren. En door de vierkante vorm van de fles zal u deze niet snel uit uw handen laten glippen.

Na een massage met MediMas of NatuMas, kunt u de doorbloeding van de pijnlijke spieren in b.v de nek nog eens extra stimuleren door er Balsem op aan te brengen en in te masseren!

Let op

Door de natuurlijke gele kleur van de plantaardige oliŽn in NatuMas kunnen vlekken ontstaan in kleding en handdoeken.
Maat :

Prijs : Ä per stuk
Aantal :