inloggen...  registreer...  wachtwoord vergeten...  winkelwagen...
CrosstrainersGyms
Homestudios
Hartslagmeters
en accessoires
Hometrainers
Ergometers
Jacuzzis
Whirlpools
Klein Fitness
Accesoires
LoopbandenPowerplate
Trilplaten
Roeitrainers
Indoor rowers
Saunas
Infraroodcabines
Spinningbikes
Indoor Cycles
Sportvoeding
en supplementen
Toco-Tholin Spierbalsem Extra Sterk
Sportvoeding en supplementen
De Extra sterke Balsem van Toco Tholin is gebaseerd op de TOCO-THOLIN-druppels, plus menthol en kamfer. Kinderen of mensen die niet vaak spierwrijfmiddelen gebruiken gebruiken liever de normale versie.

Verschil met andere spierwrijfmiddelen

Vele spierwrijfmiddelen bevatten een stof die, wanneer opgebracht, de poriŽn openzet, waardoor uw lichaam geen warmte meer vasthoudt! Het bloed gaat uit de spieren naar de oppervlakte van de huid.Dit is niet de bedoeling, Want als uw spieren moeten presteren hebben ze zuurstof nodig en dit zit in het bloed!

TOCO-THOLIN Balsems bevatten deze stof niet maar zijn beide met dieptewerking! D.w.z. dat de etherische oliŽn naar de spieren gaan en daar de bloedsomloop versnellen.Dit betekent dat afvalstoffen ook sneller afgevoerd worden en u eerder van uw spierpijn af bent. Uw spieren worden weer heerlijk soepel!

Gebruiken bij

TOCO-THOLIN Balsems worden veel gebruikt om de spieren en gewrichten weer soepel te maken en te houden. Denk hierbij aan een stijve nek, rugpijn of een tennisarm! Maar ook bij een verkoudheid is het lekker om wat balsem op de borst en rug te smeren. De verkwikkende dampen geven u weer lucht! Heeft u vaak last van hoofdpijn? Misschien is dat spanningshoofdpijn waarbij de spieren in de nek harder aan voelen. Goed inwrijven met Balsem zodat deze de spieren weer soepel maakt!

De Balsem is zodanig samengesteld dat deze bij lichaamstemperatuur zacht en heel fijn is om mee te masseren. Echter, dun ogebracht en ingemasseerd geeft een warmte-gevoel. Dik opgebracht maar niet ingemasseerd geeft een koude-effect. Dit laatste is de reden waarom u onze balsem ook kunt gebruiken bij kleine brandwondjes. De bovenste laag van de etherische oliŽn verdampen en ontrekken dan warmte aan uw lichaam waardoor u minder pijn voelt. De laag op uw huid doet dan de genezende werking. U voelt minder pijn en krijgt geen blaarvorming!
Maat :

Prijs : Ä per stuk
Aantal :