inloggen...  registreer...  wachtwoord vergeten...  winkelwagen...
CrosstrainersGyms
Homestudios
Hartslagmeters
en accessoires
Hometrainers
Ergometers
Jacuzzis
Whirlpools
Klein Fitness
Accesoires
LoopbandenPowerplate
Trilplaten
Roeitrainers
Indoor rowers
Saunas
Infraroodcabines
Spinningbikes
Indoor Cycles
Sportvoeding
en supplementen
Toco-Tholin Druppels kleine flacon
Sportvoeding en supplementen
Het goede oude huismiddel van TOCO-THOLIN brengt de oplossing! Het meest populaire product, vervaardigd volgens het unieke familierecept, bestaat uit een uitgebalanceerde samenstelling van de volgende zuivere etherische oliŽn:
- Pepermuntolie
- Eucalyptusolie
- Lavendelolie
- Rozemarijnolie
- Steranijsolie
- Kruidnagelolie
- Petitgrainolie
- Menthol

Bij verkoudheid enkele druppels inhaleren d.m.v. een stoombad of een tissue en u krijgt weer lucht! Maar ook 1 druppel op een suikerklontje en deze in de mond, doet al wonderen! Dit suikerklontje werkt ook als hoestbonbon! Ook bij hoofdpijn werken de druppels zeer verfrissend met een verkoelend effect.

Probeert u eens 5-10 druppels aan uw lig- of voetbad. Dit is zeer ontspannend en het maakt uw spieren en gewrichten soepel. U bent urenlang aktiever! Mocht u geen ligbad hebben dan kunt u enige druppels tegen de douchemuur sprenkelen. U ervaart dit alsof u een eigen sauna bezit!

Verder werkt Het goede oude huismiddel bij een frisse adem, of voor de sporter om meer lucht te krijgen en zo beter te presteren! Maar ook tegen muggen in de zomer. Bent u al gestoken of gebeten dan helpen enkele druppels TOCO-THOLIN tegen de jeuk. Op de bijsluiter van de flakons vindt u nog meer tips!
Maat :

Prijs : Ä per stuk
Aantal :