inloggen...  registreer...  wachtwoord vergeten...  winkelwagen...
CrosstrainersGyms
Homestudios
Hartslagmeters
en accessoires
Hometrainers
Ergometers
Jacuzzis
Whirlpools
Klein Fitness
Accesoires
LoopbandenPowerplate
Trilplaten
Roeitrainers
Indoor rowers
Saunas
Infraroodcabines
Spinningbikes
Indoor Cycles
Sportvoeding
en supplementen
MDY M Double You Stack 5
Sportvoeding en supplementen


Het voedingssupplement Stack 5 is een afslankproduct dat de vetopslag helpt te minimaliseren en de verbranding van reeds opgeslagen vetten stimuleert

- Stack 5 bestaat uit 6 krachtige kruiden, het unieke vetverbrandende aminozuur L-Carnitine en het mineraal Chroom Picolinaat dat de ‘lekkere trek’ remt. De krachtige antioxidant Groene Thee heeft een positieve invloed op je stofwisseling en beschermt je lichaam tegen de schadelijke invloed van vrije radicalen

- HCA en Citrus Aurantium stimuleren het vetverbrandingsproces (Thermogenese). Van Stack 5 krijg je geen opgejaagd of onrustig gevoel en Stack 5 is daarom dé uitkomst voor iedereen die Stack II te heftig vindt.

Vergeet niet dat een goede voeding & voldoende lichaamsbeweging de basis zijn voor optimale resultaten.

Hoe Stack 5 precies werkt
Elke capsule Stack 5 bevat juist die stoffen die de vetverbranding stimuleren, namelijk: ma huang, citrus aurantium (synephedra), guarana (cafeďne), groene thee, witte wilgenbast, garcinia cambogia (HCA), L-carnitine en chroom.
Deze componenten versterken ook nog eens elkaars werking en daarom is Stack 5 zo effectief. Stack 5 zorgt ervoor dat de opslag van nieuw vet geminimaliseerd wordt en helpt je het vet dat er al is, zoveel mogelijk kwijt te raken.

Hoe de componenten elkaar ondersteunen
Ephedra Sinica is een kruid dat je zenuwstelsel stimuleert. Je zenuwstelsel reageert hierop met de aanmaak van een stof die de mitochondriën in je BAT-cellen stimuleert om meer vet te verbranden. Dit proces heet Thermogenese en zorgt voor een lichte verhoging van je lichaamstemperatuur. Na 10 dagen komen er stoffen vrij die de verhoogde Thermogenese remmen. Cafeďne verwijdert deze stoffen die de Thermogenese belemmeren. Witte wilgenbast verlengt de werkingsduur van de Ephedra Sinica en blokkeert de prostaglandinen die ook een remmende werking hebben op de thermogenese.

Advies-prijs : 36.95
Sanden-prijs : € per 120 caps
Aantal :