inloggen...  registreer...  wachtwoord vergeten...  winkelwagen...
CrosstrainersGyms
Homestudios
Hartslagmeters
en accessoires
Hometrainers
Ergometers
Jacuzzis
Whirlpools
Klein Fitness
Accesoires
LoopbandenPowerplate
Trilplaten
Roeitrainers
Indoor rowers
Saunas
Infraroodcabines
Spinningbikes
Indoor Cycles
Sportvoeding
en supplementen
PAM Cooking Spray 6 oz. 177 ml
Sportvoeding en supplementen

Vetvrij bakken, braden en grillen

Niemand hoeft je te vertellen dat, wanneer je in goede conditie wil blijven of af wil vallen, in vet bakken en braden uit den boze is. Teveel vet is niet goed voor je hart en bloedvaten. Dat is algemeen bekend. Ook dat het eten van teveel vet slecht is voor de stand van de weegschaal, hoeven we je ook niet meer te vertellen. Je weet maar al te goed dat er toch wel enige kern van waarheid zit in de uitdrukking: “ ieder pondje gaat door het mondje”.

Je weet dat je om af te vallen gezonder moet eten en meer moet bewegen. Vol goede moed ging je op dieet en begon je met joggen. Het heeft je bloed, zweet en tranen gekost, maar aan het einde van de afvalrace heb je dat streefgewicht eindelijk bereikt. Je hebt jezelf en je omgeving bewezen dat je een ijzeren discipline hebt. Letterlijk en figuurlijk is een last van je afgevallen. Je voelt je goed!

Maar nu wordt het pas echt lastig!

Je laat de teugels heel even vieren als beloning voor het harde werken. Een klein beetje zondigen, dat moet toch kunnen? Eindelijk weer eens gebakken aardappeltjes in plaats van die droge gekookte krieltjes. Lekker stukje gebakken vlees, vis of kip erbij. Mmm het water loopt je al in de mond. Genieten van zo iets simpels als een smakelijk gebakken maaltijd, dat moet toch kunnen?

Jazeker. Gewoon genieten van volle, lekkere smaak van wat je eet. Niet dat bleke waar je huisgenoten mee van tafel jaagt. Bruin krokant. Ze zien en proeven het verschil niet en blijven ongemerkt met jou in goede conditie. PAM is vanaf heden exclusief bij M Double You verkrijgbaar. Het is toch onbegrijpelijk dat die Amerikaanse smullers deze Cooking Spray zo’n 15 jaar voor zichzelf gehouden hebben?

De proef op de tong

Het is mooi dat diëtisten zeggen dat PAM goed en verantwoord is, maar hoe smaakt het? Overtuig jezelf met PAM anti-kleef bakspray en je weet wat er voortaan alleen nog maar in de braadpan of op de grill komt. In je eigen, favoriete recepten vervang je boter en braadvet eenvoudig door PAM anti-kleef bak spray en je hebt de beste resultaten.

Al gauw merk je dat sprayen ook heel handig is om een bakblik, ovenschaal, grill of barbecuerooster zonder vuile handen in te vetten. Of om dit natuurlijke product gelijkmatig te verdelen over groente en vlees zodat je het eenvoudig kunt grillen of roerbakken.

Vergeet niet dat een goede voeding & voldoende lichaamsbeweging de basis zijn voor optimale resultaten.

Advies-prijs : 9.95
Sanden-prijs : € per 177 ml
Aantal :