inloggen...  registreer...  wachtwoord vergeten...  winkelwagen...
CrosstrainersGyms
Homestudios
Hartslagmeters
en accessoires
Hometrainers
Ergometers
Jacuzzis
Whirlpools
Klein Fitness
Accesoires
LoopbandenPowerplate
Trilplaten
Roeitrainers
Indoor rowers
Saunas
Infraroodcabines
Spinningbikes
Indoor Cycles
Sportvoeding
en supplementen
MDY Liquid Magnesium anti-kramp
Sportvoeding en supplementen

Het voedingssupplement Liquid Magnesium is een hoogwaardig mineralenpreparaat dat per ampul de optimale samenstelling Magnesium en Kalium bevat. Deze verhouding is het meest effectief voor sporters die regelmatig zware inspanningen leveren.

Door heftige training en een vrij hoge omgevingstemperatuur, ontstaat sneller een tekort aan essentiele mineralen waardoor de resultaten afnemen.

Omdat Magnesium noodzakelijk is voor de overdracht van zenuwprikkels en voor het samentrekken van spieren, is het een essentieel bestanddeel in de voeding van iedere sporter. Helaas bevat onze voeding veelal te weining Magnesium waardoor het trainen soms niet lekker gaat.

Daarnaast activeert Magnesium meer dan 300 enzymen in het lichaam en helpt het bij het vrijmaken van energie uit voeding. Vooral in tijden van zware inspanning is inname van Magnesium waardevol: het zorgt dat het energieniveau op peil blijft, het speelt een belangrijke rol bij de spieropbouw en helpt spierkramp te voorkomen. Liquid Magnesuim is geschikt voor elk type sporter.

Neem als aanvulling op je dagelijkse voeding 1 ampul Liquid Magnesium, direct voor of na je training in. De PET ampul is met een eenvoudige draai open te schroeven.


Advies-prijs : 21.95
Sanden-prijs : per stuk
Aantal :