inloggen...  registreer...  wachtwoord vergeten...  winkelwagen...
CrosstrainersGyms
Homestudios
Hartslagmeters
en accessoires
Hometrainers
Ergometers
Jacuzzis
Whirlpools
Klein Fitness
Accesoires
LoopbandenPowerplate
Trilplaten
Roeitrainers
Indoor rowers
Saunas
Infraroodcabines
Spinningbikes
Indoor Cycles
Sportvoeding
en supplementen
MDY Glutamine Powder 500 gram
Sportvoeding en supplementen

Het voedingssupplement Glutamine Powder bestaat uit 100% pure L-Gutamine. Dit aminozuur reguleert de opbouw van je spierweefsel en houdt je immuunsysteem in topconditie.

Eigenlijk is glutamine onmisbaar voor iedere actieve sporter, het zorgt namelijk voor een sneller spierherstel na een zware training. Daarnaast verbetert glutamine je concentratievermogen en je alertheid.

Wanneer je intensief traint vraagt je lichaam om extra glutamine. Bevat je voeding onvoldoende glutamine, dan neemt je weerstand af en worden je spieren afgebroken. En dit is wel het laatste dat een atleet wil.

Neem als aanvulling op je dagelijkse voeding, 12 tot 16 gram Glutamine Powder verdeeld over de dag. Dus bijvoorbeeld 3 of 4 maal daags 4 gram. Eén maatschepje vol met Glutamine Powder is 4 gram. Neem Glutamine Powder bij voorkeur tussen je maaltijden door en los het op in vruchtensap of een andere koolhydraatrijke drank.

Omdat L-Glutamine geen volledig eiwitmolecuul is mag het niet als eiwit gedeclareerd worden op het etiket, maar daarentegen levert het je wel energie!

Als je L-Glutamine te laat inneemt, kun je problemen hebben met het in slaap komen. L-Glutamine werkt het beste als je het op een lege maag inneemt, opgelost in vruchtensap. Grotere hoeveelheden L-Glutamine zijn niet gevaarlijk. L-Glutamine moet niet genomen worden door mensen met lever- en nierproblemen.

Glutamine is geschikt voor kracht- en duursporters. Glutamine wordt gebruikt in de spieren voor de aanmaak van spiereiwitten. Daarnaast helpt Glutamine bij vermoeidheid, verbetert het geheugen, verbetert de concentratie, zorgt voor betere leerprestaties, vermindert het verlangen naar suikers.

L-Glutamine supplementen worden ook wel ‘smart drugs’ genoemd omdat ze de hersenfunctie verbeteren. Glutamine vermindert ook de trek in zoetigheid, dus kan ook nuttig zijn voor mensen die af willen vallen.

Glutamine kan door je lichaam zelf aangemaakt worden, maar bij intensieve training, strikte diëten en gewichtsverlies kunnen tekorten ontstaan.

Advies-prijs : 47.50
Sanden-prijs : € per 500 gram
Aantal :