inloggen...  registreer...  wachtwoord vergeten...  winkelwagen...
CrosstrainersGyms
Homestudios
Hartslagmeters
en accessoires
Hometrainers
Ergometers
Jacuzzis
Whirlpools
Klein Fitness
Accesoires
LoopbandenPowerplate
Trilplaten
Roeitrainers
Indoor rowers
Saunas
Infraroodcabines
Spinningbikes
Indoor Cycles
Sportvoeding
en supplementen
Cardio Twister cardio trainer
Dunlop Fitness

De Cardio Twister is een workout trainer die verder gaat dan gewone steppers!

Geef een nieuwe draai aan fit worden!

- Pedalen gaan op en neer én van binnen naar buiten

- Draaibeweging van het bovenlichaam

- Traint uw hele lichaam

- Sterk, compact design

- Inclusief workout DVD''s en computer

De Cardio Twister is een fitness doorbraak om het lichaam weer strak en slank te krijgen. Het zorgt voor plattere, strakkere buikspieren, en dat allemaal in één beweging.

Zo werkt het: normale step- apparaten bewegen alleen op en neer, maar alleen de geavanceerde dual-drive gearbox van het Cardio Twister Systeem maakt een krachtige beweging in twee richtingen mogelijk: op en neer én van binnen naar buiten. En dat alles in combinatie met een draaibeweging van het bovenlichaam waarmee u uw hele core versterkt.

Met de leuke, makkelijke bewegingen van de Cardio Twister traint u alle belangrijke spieren, en hoe meer spieren u gebruikt, hoe meer u afvalt. Versterk uw armen, schouders, borst en rug. Verder versterkt u uw hele core, ook uw buikspieren en schuine buikspieren, terwijl u uw dijen, billen en benen verstevigt, allemaal met één vloeiende draaibeweging.

U verstevigt en traint uw armen, schouders, borst en rug op een effectieve manier, terwijl u met de draaibeweging herhaaldelijk meer dan 20 verschillende core-spieren spant, waaronder uw buikspieren en schuine buikspieren. En hoe meer spieren u gebruikt, hoe meer gewicht u kwijt zult raken.

Uw Cardio Twister Systeem wordt thuisbezorgd, volledig uitgerust met grote anti-slip pedalen, een zachte, beklede handgreep en een stabiele, solide basis die tot 110 kilo kan dragen. Het sterke, compacte design is uitgevoerd in duurzaam staal van sportschoolkwaliteit en gaat dus lang mee.

Maximaal gebruikersgewicht 110 kilogram

- Inclusief gratis verzending

Garantie: een half jaar


Advies-prijs : 139.90
Sanden-prijs : € per stuk
Aantal :