inloggen...  registreer...  wachtwoord vergeten...  winkelwagen...
CrosstrainersGyms
Homestudios
Hartslagmeters
en accessoires
Hometrainers
Ergometers
Jacuzzis
Whirlpools
Klein Fitness
Accesoires
LoopbandenPowerplate
Trilplaten
Roeitrainers
Indoor rowers
Saunas
Infraroodcabines
Spinningbikes
Indoor Cycles
Sportvoeding
en supplementen
Nautilus Treadclimber TC916 (INCL. INSTALLATIE)
Nautilus

Nautilus Treadclimber TC916: Top Cardiovascular workout !

- De Nautilus® TreadClimber® TC916 werkt voor iedereen, van beginner tot fitnessfanatiekeling. Door de combinatie van eenvoudig wandelen met de cardiovasculaire workout van lopen en steppen, krijgt u een uitdagende workout. Het is net alsof u op een zandduin in woestijn loopt. Maar dan zonder de woestijn, het zand of de duin.

Treadclimber Console

De Nautilus® TreadClimber® TC916 is een nieuw toestel, maar eenvoudig te leren en simpel te bedienen. De Nautilus® TreadClimber® TC916 biedt u een fantastische cardiovasculaire workout! Om uw hartslag te controleren, gebruikt u de geïntegreerde hartslagmonitor met digitale signaalweergave

Optimale calorie-verbranding

Omdat u in een trager tempo traint dan op een normale loopband, heeft u niet het gevoel dat u hard traint. Maar eigenlijk is uw workout nog veel intensiever. Waarom? Omdat u met de Nautilus® TreadClimber® TC916 meer grote spieren tegelijk traint.

Twee keer zoveel resultaat

Met de Nautilus® TreadClimber® TC916, verbrandt u twee keer zoveel calorieën als wanneer u op een loopband traint met dezelfde snelheid en intensiteit. Er is zelfs geen enkel ander cardiotoestel dat zo snel en zo efficiënt calorieën verbrandt.

Lage belasting

De Nautilus® TreadClimber® TC916 heeft een unieke design waarmee twee acties gecombineerd kunnen worden: wandelen en heuvelopwaarts lopen. Het resultaat is een uitdagende training met weinig belasting op uw voeten, enkels, knieën en heupen.

De Nautilus Treadclimber TC916 wordt standaard geleverd met de Sanden Exclusive Service: Levering en installatie door onze deskundig installatieteam en een uitgebreide Personal Training door een van onze gespecialiseerde Personal Trainers op uw lokatie!

De uitgebreide brochure kunt u aanvragen via email: treadclimber@sandenworld.com of telefonisch: 0031 (0) 413 256800.


Prijs : € per stuk
Aantal :

Lease-prijs : € per maand
Lease-duur : maanden
Aantal :