inloggen...  registreer...  wachtwoord vergeten...  winkelwagen...
CrosstrainersGyms
Homestudios
Hartslagmeters
en accessoires
Hometrainers
Ergometers
Jacuzzis
Whirlpools
Klein Fitness
Accesoires
LoopbandenPowerplate
Trilplaten
Roeitrainers
Indoor rowers
Saunas
Infraroodcabines
Spinningbikes
Indoor Cycles
Sportvoeding
en supplementen
First Degree Pacific Rower Silver 2009
First Degree Fitness

First Degree Wave Rower 2009: De tijd dat een roeitrainer met water als weerstandsysteem onbetaalbaar was is definitief voorbij. De nieuwe Wave Rower biedt u alle voordelen van een waterroeier tegen een wel heel interessante prijs!

- Deze roeier is ontworpen in samenwerking met professionele roeiers en heeft de meest natuurgetrouwe roeibeleving die u zich kunt wensen.

- Zoals u waarschijnlijk al weet is waterweerstand de ideale weerstandsvorm voor een roeitrainer. Water heeft als weerstandsvorm namelijk alleen maar voordelen. Op de eerste plaats is de weerstand zeer natuurgetrouw, u waant zich met andere woorden in een echte roeiboot wanneer u op de Wave Rower traint. Verder is waterweerstand ook nog eens zeer stil, waar bijvoorbeeld een luchtroeier nogal eens geluidsoverlast veroorzaakt kunt u de Wave Rower gebruiken zonder uw omgeving te storen.

- De compleet nieuwe Wave Rower is uitgerust met een horizontaal geplaatste watertank. Op het eerste gezicht lijken deze 2 systemen identiek. Wie echter iets beter kijkt zal zien dat de nieuwe Wave Rower een belangrijk voordeel heeft. Waar de Water Rower het namelijk moet stellen met 2 schoepen heeft de Wave Rower er maar liefst 3. Dit vernieuwde systeem staat garant voor een nog natuurgetrouwere trainingsweerstand en bovenal wordt de weerstand een stuk vloeiender opgepakt. U kunt de weerstand overigens eenvoudig bijstellen door de tank met meer of minder water te vullen, variërend van 9 tot 17 liter.

- De onderdelen zijn stuk voor stuk van een industrieel niveau en garanderen jarenlang probleemloos trainingsplezier. De Wave Rower is verder voorzien van het zeer comfortabel zitje, zodat u zonder problemen lang kunt trainen. Om u de nodige ruimte te besparen kunt u het toestel wanneer u deze niet gebruikt gemakkelijk opbergen door deze verticaal in een hoek te plaatsen, zo neemt het toestel een minimum aan ruimte in (50x52x155cm). De handige transportwieltjes maken het verplaatsen van de roeier hierbij uiterst gemakkelijk.

- Voor de nodige feedback tijdens uw training kunt u terecht op het duidelijk weergegeven display. Alle belangrijke trainingsinformatie wordt hierop weergegeven inclusief 500 meter tijd en wattage. Hiermee verzekerd u zich van een monitor die alles wat u als frequent roeier nodig heeft om tot topprestaties te komen.

Technische specificaties

- Borstband bijgeleverd

- Gewicht 32 kg

- Afmetingen 197x53x51 cm (LxBxH)

- Afmeting opgeklapt 50x52x155 cm (LxBxH)

- Handleiding

- Klasse Intense home use

- Weerstandssysteem: Water

- Dubbele lagers

- Type lagers: Industrieel

- Maximaal gebruikersgewicht: 130 kilogram

- Frame: Aluminium

- Hartfrequentie meting: Draadloze borstband

- Stroomvoorziening: Batterij

- Kwaliteitsnormen CE+GS

- Voetsteunen instelbaar

- Transportwieltjes

- LDC Display weergave van: Wattage, snelheid, afstand, calorieverbruik, verstreken tijd, hartfrequentie, RPM / aantal slagen

Garantie

- 10 jaar op het frame

- 5 jaar op de tank en het laswerk

- 3 jaar op de andere onderdelen


Advies-prijs : 799.95
Sanden-prijs : € per stuk
Aantal :

Lease-prijs : € per maand
Lease-duur : maanden
Aantal :