inloggen...  registreer...  wachtwoord vergeten...  winkelwagen...
CrosstrainersGyms
Homestudios
Hartslagmeters
en accessoires
Hometrainers
Ergometers
Jacuzzis
Whirlpools
Klein Fitness
Accesoires
LoopbandenPowerplate
Trilplaten
Roeitrainers
Indoor rowers
Saunas
Infraroodcabines
Spinningbikes
Indoor Cycles
Sportvoeding
en supplementen
First Degree Wave Rower (GRATIS BEZORGING)
First Degree Fitness

Nieuw in het assortiment van First Degree fitness is de Wave Rower!

- Een water geremde roeier voor de prijs van een eenvoudige lucht- of magneet remsysteem staat ter test in onze winkel opgesteld!

- Het weerstandsysteem met water biedt veel voordelen boven andere roeiertrainers. Het systeem voelt heel natuurgetrouw aan, geeft een aangenaam en motiverend geluid en kent vrijwel geen slijtage. Bovendien is het apparaat zo nauwkeurig dat het een ergometer (wattage meter) genoemd mag worden. (bij 17 liter water inhoud) Wilt u een lagere weerstand dan kunt u simpel wat water uit de tank laten lopen met de bijgeleverde pomp.

- Qua comfort doet deze roeier niets onder voor zijn professionele tegenhangers. De zitting is van een goede kwaliteit, met uitsparing voor het stuitbotje. De voetsteunen zijn prettig gepositioneerd en de haksteun is in een handomdraai verstelbaar.

- De Wave Rower is ruimtebesparend weg te rollen en rechtop te plaatsten waardoor het apparaat niet meer dan 50cm² meter op de grond nodig heeft. De hoogte bij het vertikaal plaatsen is 155cm.

- De monitor is zeer uitgebreid en voorziet de gebruiker van informatie zoals tijd, aantal roeislagen maar ook het wattage en een 500 meter tijd.

Optioneel is er een hartslag kit verkrijgbaar.

- Kom naar onze winkel en overtuig uzelf, wij hebben ruim 10 roeitrainers ter test opgesteld staan! Uiteraard leveren wij deze direkt uit voorraad!


Advies-prijs : 749.95 €
Sanden-prijs : € per stuk
Aantal :

Lease-prijs : € per maand
Lease-duur : maanden
Aantal :